Vår à la carte meny har en förkärlek för smaker som påminner om en engelsk pub och som oftast visar sig i pasta, grillat och sallader.
Klassisk Toast Skagen gör entré, med handskalade räkor, stenbitsrom och citron
En tavla av smaker, kommer fram med tryffelkräm, crema balsamico och pinjenötter
En fest för sinnena, serverar grana padano, crème fraîche, salame milano och salsiccia
Som en solnedgång i Rom, erbjuder ugnrostade bröd med vår hemgjorda bruschettamix
På focaccia duket, en samling av kyckling, bacon och tomat utspelar sig
Kycklingvingar stiger på scen, över en bädd av pommes och sweet chilisås
En färgstark uppvisning av nachos, köttfärssås, salsa och crème fraîche
Från havets djup, kommer en historia av fisk, pommes och kaprismajonnäs
Som en medelhavsvind, bär fram pressad vitlök med olivolja, mozzarella, ruccola & grana padano
Som en kejsare, anländer med kyckling, romansallad, bacon och krutonger
Räkcaesar, en havets Caesar, serveras med handskalade räkor och grana padano
En klassiker som berör med picklad rödlök, bacon, ost och hamburgerdressing samt pommes frites
En klassiker framträder med rostad lök, sallad och chipotle-dressing samt pommes frites.
Halloumi gör entré med picklad lök, sallad, tomat, gurka och BBQ-sås samt klyftpotatistomat, gurka & BBQ sås samt pommes frites
Draperad i krämig sås, kyckling, grönsaker och grana padano
En harmonisk komposition, scampi med pestosås, babyspenat, körsbärstomater, grädde och grana padano
Ett självklart val, med kantareller
En varm famn, i en krämig sås med färska champinjoner
Pasta Bolognese kliver fram, en klassiker med tagliatelle
Ett saltigt äventyr, med pommes frites och majonnäs
En tidlös favorit, serveras som en klassisk cheeseburger med pommes frites & ketchup
Tomatsås och mozzarella
Sex små skatter, serveras med pommes frites och majonnäs
Tar steget, med handskalade räkor, sparris och bearnaisesås
Framträder mästerligt, med oxfilé, sparris och pepparsås.
En studie i kontrast, serveras med baconlindad sparris, bearnaisesås och rödvinssås
Som en sammanslagning av land och hav, serveras med oxfilé, jätteräkor, sparris, citron & béarnaiseså
Serveras med baconlindad sparris och bearnaisesås
Tar över scenen, serveras med baconlindad sparris och bearnaisesås
En solist i rampljuset, serveras med baconlindad sparris, rödvinssås och bearnaisesås
Ett samspel av smaker, serveras med ca 600 g kött, 3 såser, pommes och klyftpotatis
Pryder scenen, med en rik draperi av chokladsås
En mörk och söt saga, presenteras med grädde & chokladsås
Pecanpaj gör sin entré, ljummen, med ett moln av lösvispad grädde